Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί 'Δείτε το site...' OK!
Sophia is both an idea, a concept and an initiative.

Maison Objet Παρίσι Ιανουάριος 2016

H Sophia Enjoy Thinking είναι ένα Ελληνικό brand που συμμετέχει στην έκθεση MAISON & OBJET στο Παρίσι. Η MAISON & OBJET είναι το σημαντικότερο event για τους επαγγελματίες του χώρου. Διακόσμηση, design, έπιπλα, αξεσουάρ, υφάσματα, αρώματα, παιδική διακόσμηση, art de la table… Διαφορετικά στυλ  συνυπάρχουν σε μια πολύπλευρη έκθεση που μέσα από το design και τη δημιουργικότητα ζωντανεύει τους χώρους.

Το Ελληνικό brand Sophia συμμετέχει στην MAISON & OBJET για 3η φορά. To όνομα του brand αντιπροσωπεύει την αρχαία ελληνική σοφία που είναι διαχρονική.   Τα μοναδικά αντικείμενα της Sophia, σχεδιασμένα από την Αλεξάνδρα Αλευρά, συνδυάζουν  το αρχαιοελληνικό πνεύμα  με τη φρέσκια ματιά του σύγχρονου design. Οι συλλογές «Eternity Today» και «Philosophia» διηγούνται ιστορίες του χτες  και συνδυάζουν την αιωνιότητα με τη μοντέρνα τέχνη. Από τις 22 έως 26 Ιανουαρίου, οι συλλογές της Sophia θα διηγούνται  τις ιστορίες τους στο Παρίσι.

Δείτε περισσότερα στο www.maison-objet.com/en/paris/exhibitors/january-2016/sophia

Maison Objet Παρίσι Ιανουάριος 2016