Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί 'Δείτε το site...' OK!
Sophia is both an idea, a concept and an initiative.

5 Δώρα Γάμου!

5 μοναδικές προτάσεις για δώρα γάμου που θα ξεχωρίσουν!

Tο καλοκαίρι δικαιωματικά είναι η εποχή των γάμων! Όλοι μας έχουμε λάβει τουλάχιστον μια πρόσκληση! Κι εκεί αρχίζουν τα δύσκολα…να επιλέξεις ένα όμορφο δώρο για τους αγαπημένους φίλους ή συγγενείς  που παντρεύονται το οποίο δεν θα καταλήξει μαζί με τα υπόλοιπα που θα πάνε για αλλαγή! Κάτι που θα τους εντυπωσιάσει, θα τους ομορφύνει το χώρο ή θα τους φανεί χρήσιμο αλλά θα είναι ταυτόχρονα ξεχωριστό!

Η Sophia σας προτείνει από τις συλλογές της, 5 τέτοια μοναδικά δώρα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και θα ξετρελάνουν τους νεόνυμφους.

H πολύτιμη κλασική ελληνική κληρονομιά παίρνει μορφή μέσα από το σύγχρονο design με αποτέλεσμα μοναδικά χειροποίητα αντικείμενα τέχνης όπως η κεφαλή της Υγείας: Το πρόσωπο της αρχαίας θεάς εκφράζει την ψυχική ισορροπία που συνοδεύει την σωματική υγεία. Διατίθεται σε διαφορετικά μεγέθη, όλα με αρχαίο ρητό στη βάση.

Διακόσμηση τοίχου: Μια πινελιά πολυτέλειας με εικόνες με χρυσό σε κορνίζα 
Η κλασσική ομορφιά αναδεικνύεται με τη βυζαντινή τεχνική των φύλλων χρυσού που χρησιμοποιήθηκε για να δημιουργηθούν οι μοναδικοί αυτοί πίνακες: ένα σοφιστικέ δώρο που θα δώσει μεγάλη χαρά στους νεόνυμφους και ιδιαίτερο στυλ στο σπίτι τους.

Διακόσμηση και χρηστικότητα: Βιβλιοστάτες design
Στηρίζουν τα βιβλία  με κομψότητα και ταυτόχρονα  τραβούν το βλέμμα χάρη στα ελκυστικά τους σχέδια και χρώματα. Ένα πρωτότυπο και καλαίσθητο δώρο από τη σειρά Eternity Today που φέρνει άρωμα Ελληνικής ιστορίας.

Art de la Table: Labyrinth Πιάτα Φαγητού & Γλυκού
Πορσελάνινα πιάτα εμπνευσμένα από αρχαίους μύθους και μοτίβα. Σε διακριτική διχρωμία λευκού και θαλασσί που αποπνέει αέρα Ελλάδας και κάνει το mix-and-match εύκολη υπόθεση. Ιδανικό δώρο για τα πρώτα τραπέζια των νεόνυμφων!

Σετ 4 φλιτζάνια cappuccino με ιδιαίτερο φιλοσοφικό χαρακτήρα 
Από τη σειρά Philosophia, ένα διαφορετικό σετ φλιτζανιών για cappuccino διακοσμημένα με ελληνικές λέξεις –κλειδιά που χρησιμοποιούνται στο αγγλικό λεξιλόγιο και  θα δώσουν αφορμή για φιλοσοφική σκέψη:  αρμονία, ουτοπία, έκσταση και διάλογος: έννοιες σημαντικές αλλά και κίνητρο για συζήτηση ή παιχνίδια διαλόγου με τον καφέ!
5 Δώρα Γάμου!