Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί 'Δείτε το site...' OK!
Sophia is both an idea, a concept and an initiative.

Greek Brand New

Η Sophia Enjoy Thinking με τη νέα της σειρά PHILOSOPHIA αλλά και τη σειρά ETERNITY TODAY θα δώσει το παρόν στην έκθεση GREEK BRAND NEW από την ερχόμενη Παρασκευή 15 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στο HUB (Αλκμήνης 5, Κ. Πετράλωνα).

Η Greek Brand New, η εμπορική έκθεση νέων ελληνικών εταιρειών & σχεδιαστών επανέρχεται για 2η χρονιά, συνεπής στο ραντεβού της με τα νέα ελληνικά brands και τη δέσμευση των ίδιων των εταιριών, των επιχειρήσεων και των σχεδιαστών να ορίσουν τη νέα ελληνική αισθητική. Η έκθεση απευθύνεται σε όλους τους ιδιοκτήτες καταστημάτων και υπεύθυνους αγορών πολυκαταστημάτων, μεγάλων επιχειρήσεων, ξενοδοχείων και μουσείων που θέλουν να έχουν ελληνικά προϊόντα στα ράφια τους. Ελληνικά προϊόντα με ταυτότητα και σύγχρονο design όπως οι σειρές της Sophia.
 
Θα είμαστε εκεί για να δώσουμε το δικό μας στίγμα στην Ελληνική δημιουργικότητα και θα σας περιμένουμε για να γνωρίσετε τα προϊόντα και τη φιλοσοφία μας.
 
Δείτε περισσότερα στο www.greekbrandnew.com 
Greek Brand New