Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί 'Δείτε το site...' OK!
Sophia is both an idea, a concept and an initiative.

Art de la table

H τέχνη του ευ ζην, η χαρά του να δημιουργείς special καταστάσεις για special ανθρώπους.

Για να διοργανώσετε ένα άψογο τραπέζι δεν αρκεί μόνο το ταλέντο στην μαγειρική. Σίγουρα είναι πολύ σημαντικές οι μαγειρικές σας ικανότητες αλλά και η ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουμε με το τραπέζι μας και τη γενικότερη διακόσμηση του χώρου είναι πολύ σημαντική. Καταρχήν για εμάς τους ίδιους στην καθημερινότητα μας: Ένα όμορφο τραπέζι που μοιραζόμαστε με τους αγαπημένους μας, μας φτιάχνει τη διάθεση. Κι όταν έχουμε καλεσμένους, ένα ιδιαίτερο στήσιμο και μία μοναδική εμφάνιση θα τους κάνει να μας θυμούνται για καιρό!

Η SOPHIA με τα προϊόντα της είναι εδώ για να μας βοηθήσει να το πετύχουμε. Σερβίτσια με πορσελάνινα πιάτα που κάνουν το mix-and-match εύκολη υπόθεση, σε διακριτική διχρωμία λευκού και θαλασσί: δίνουν μια νότα Ελληνική στο τραπέζι και αν τα συνδυάσουμε με τα υπέροχα κηροπήγια εμπνευσμένα από τους ναούς της αρχαιότητας έχουμε δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο concept.

Η SOPHIA μας δίνει επίσης τη δυνατότητα να διοργανώσουμε θεματικά τραπέζια και να «παίξουμε» με τους καλεσμένους μας χρησιμοποιώντας για παράδειγμα στο τραπέζι μας τη μοναδική σειρά Words in Use: Σουπλά, σουβέρ, χαρτοπετσέτες αλλά και φλιτζάνια για να κεράσετε καφέ τους καλεσμένους σας και να τους προκαλέσετε να παίξουν αφού τα συγκεκριμένα προϊόντα κρύβουν στην επιφάνεια τους λέξεις με Ελληνική καταγωγή οριζόντια, κάθετα και διαγώνια!

Τολμήστε να συνδυάσετε πολλά και  διαφορετικά κομμάτια στο τραπέζι για ένα πιο ιδιαίτερο στυλ. Η διακόσμηση όμως δεν τελειώνει εδώ... Για να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα τοποθετήστε στον χώρο αρωματικά κεριά και ένα βάζο με μια σύνθεση από τεχνητά λουλούδια. Φορέστε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και ετοιμαστείτε να χαρίσετε στους καλεσμένους σας μια αξέχαστη εμπειρία!
Art de la table