Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί 'Δείτε το site...' OK!
Sophia is both an idea, a concept and an initiative.

Ασπρόμαυρες πινελιές διακόσμησης

Eποχή ανανέωσης το φθινόπωρο και όλοι θέλουμε να κάνουμε έστω και μικρές αλλαγές στο σπίτι μας μιας και ξεκινάει η εποχή που περνάμε περισσότερες ώρες μέσα σε αυτό. Μια καλή ιδέα είναι να εμπιστευτείτε τον κλασικό συνδυασμό του άσπρου και του μαύρου και δεν θα απογοητευτείτε. Κι αν δεν έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε ριζικά το σπίτι ή ένα δωμάτιο, μικρές ασπρόμαυρες πινελιές είναι σίγουρο ότι θα δώσουν στυλ και αέρα ανανέωσης. Ας δούμε πως: 

Γεωμετρία: Τα γεωμετρικά μοτίβα σε άσπρο-μαύρο είναι ένα πολύ δυνατό διακοσμητικό trend που προσθέτουν άποψη ακόμα και στον πιο ουδέτερο χώρο. Τοποθετήστε στον τοίχο πίνακες με ασπρόμαυρα γεωμετρικά σχέδια και μεταμορφώστε το δωμάτιο στη στιγμή.

Αρμονία: Είναι πολύ σημαντικό τα 2 αντίθετα χρώματα να δένουν αρμονικά μέσα στον χώρο. Φροντίστε τα διακοσμητικά ασπρόμαυρα αντικείμενα που θα επιλέξετε να διατηρούν μια ισορροπία μεταξύ των 2 χρωμάτων.

Eπενδύστε στη διαφορετικότητα: Αν φτιάξουμε ένα ολόκληρο δωμάτιο μόνο σε άσπρο και μαύρο θα είναι σίγουρα πολύ εντυπωσιακό αλλά θα δείξει ακόμα περισσότερο αν βάλουμε ένα ιδιαίτερο διακοσμητικό αντικείμενο σε έντονο κόκκινο χρώμα. Θα «σπάσει» την αυστηρότητα και θα τραβήξει τα βλέμματα!

Ένα ακόμα χρώμα που μπορεί να το πετύχει αυτό με ακόμα πιο μοντέρνο τρόπο είναι το έντονο γαλάζιο. Ένα άγαλμα σε γαλάζιο χρώμα θα κάνει ενδιαφέρουσα αντίθεση με το ασπρόμαυρο.

Ο συνδυασμός άσπρου-μαύρου είναι κομψός, σοφιστικέ, διαχρονικός και παράλληλα μας επιτρέπει να επέμβουμε και να έχουμε τη δυνατότητα να  κάνουμε συχνές μικρές αλλαγές ανανέωσης. Δοκιμάστε το! 
Ασπρόμαυρες πινελιές διακόσμησης