Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί 'Δείτε το site...' OK!
Sophia is both an idea, a concept and an initiative.

Christmas Gifts by Sophia

Χαρούμενες γιορτές με ιδιαίτερες προτάσεις για δώρα από τη Sophia

Σημαντικό έθιμο των γιορτών και μια συνήθεια που έχουμε αγαπήσει μικροί και μεγάλοι, η ανταλλαγή δώρων με τους αγαπημένους μας, συγγενείς και φίλους, είναι κάτι που περιμένουμε με ανυπομονησία. 
Λίγες μέρες έμειναν και όλοι μας έχουμε μπει σε διαδικασία σκέψης για τα δώρα που θα κάνουμε φέτος. Δώρα που θα δώσουμε μαζί με την αγάπη ή την εκτίμηση μας, δώρα που θέλουμε να ξεχωρίσουν, να δώσουν χαρά, να χρησιμοποιηθούν και να αγαπηθούν.

Οι επιλογές είναι πολλές αλλά όλοι θέλουμε να πρωτοτυπήσουμε! Η Sophia έχει τις ιδανικές προτάσεις γι αυτό:

Αρωματικά κεριά 
Όμορφα συσκευασμένα, αποτελούν ιδανική επιλογή για τις γιορτινές μέρες και όχι μόνο. Τα αρωματικά κεριά της σειράς Philosophia έχουν άποψη και μυρίζουν υπέροχα δημιουργώντας ατμόσφαιρα στο χώρο. Το Harmony της συγκεκριμένης σειράς μαζί με τις ευχές σας για αρμονία στη ζωή του αποδέκτη είναι σίγουρο ότι θα εκτιμηθεί! 

Σημειωματάρια 
Δωράκια χρήσιμα για όλους, δεν υπάρχει αμφιβολία. Τα συγκεκριμένα όμως της Sophia φιγουράρουν στο εξώφυλλο αλλά και στο εσωτερικό τους σημαντικές έννοιες που πηγάζουν από την αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία και δίνουν έμπνευση για σκέψεις, ιδέες ακόμα και για εσωτερική αναζήτηση. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο από το σημειωματάριο Psychology για να γράψει κάποιους τους στόχους της νέας χρονιάς? 

Κηροπήγια
Δίνουν την ομορφότερη πινελιά στο γιορτινό τραπέζι! Ακόμα περισσότερο όταν είναι εμπνευσμένα από την Αρχαία Ελλάδα και φέρνουν μια νέα αισθητική στο χώρο αναδεικνύοντας την πολιτιστική κληρονομιά μας. Τα κηροπήγια Ασκληπιός για παράδειγμα θα δώσουν χαρά στους σοφιστικέ φίλους σας συνδυάζοντας την Αρχαιοελληνική σοφία με το σύγχρονο design. 

Αγάλματα
Μια ιδιαίτερη κίνηση για τους ιδιαίτερους φίλους σας. Αντικείμενα που προσδίδουν κύρος στο χώρο και μεταφέρουν μηνύματα. Ιδανική επιλογή για τις γιορτές η Υγεία. Το πρόσωπο της αρχαίας θεάς θα φέρει τις καλύτερες ευχές σας για υγεία και ψυχική ισορροπία με τον καλύτερο τρόπο! 

Μοναδικό Art de table
Δώρα χρήσιμα στην καθημερινότητα αλλά και ιδανικά για δημιουργικές στιγμές. Τα cappuccino cups της σειράς Philosophia μπορούν να γίνουν η αγαπημένη συνήθεια των φίλων σας. Διακοσμημένα με τις 4 λέξεις-κλειδιά της σειράς θα δώσουν νέο νόημα στη φράση «Ελάτε από το σπίτι να πιούμε καφέ» 

Εμείς σας ευχόμαστε ότι κι αν επιλέξετε να το απολαύσετε μαζί με τον αποδέκτη του και να ζήσετε όμορφες γιορτινές στιγμές!
Christmas Gifts by Sophia