Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί 'Δείτε το site...' OK!
Sophia is both an idea, a concept and an initiative.

Διακόσμηση Γραφείου

Φτιάξτε το δικό σας ιδανικό χώρο εργασίας

Για τους περισσότερους ο Σεπτέμβριος σηματοδοτεί το τέλος του καλοκαιριού.  Αν το σκεφτείς όμως λίγο καλύτερα o Σεπτέμβρης φέρνει μια νέα χρονιά! Είναι ο μήνας που έχει νέα ξεκινήματα, που βάζουμε στόχους και ανανεωμένοι αρχίζουμε δουλειά για να τους πετύχουμε! 

Το σπίτι μας είναι σημαντικό να ανανεώνεται αυτή την εποχή ώστε να είναι καταφύγιο ηρεμίας και γαλήνης που θα μας βοηθήσει σε αυτά τη νέα αρχή. Κι επειδή πολλοί από εμάς δουλεύουμε ή συμπληρώνουμε ώρες εργασίες στο σπίτι, ο χώρος που ορίζουμε ως γραφείο σίγουρα παίζει ρόλο στη διάθεση και την απόδοσή μας.

Ανάλογα με το στυλ μας αλλά και τις ανάγκες μας μπορούμε να φτιάξουμε μια όμορφη και λειτουργική γωνιά για να δουλεύουμε στο σπίτι. Ας δούμε μερικά tips:

H επιλογή των χρωμάτων είναι σημαντική: Δεν είναι όλα τα χρώματα ιδανικά για γραφείο. Πράσινο και μπλε είναι επιλογές που μας χαλαρώνουν και βελτιώνουν τις επιδόσεις μας. Μια πολύ καλή πρόταση είναι να παίξουμε με διαφορετικές αποχρώσεις ενός χρώματος. Βάφουμε για παράδειγμα τους τοίχους γαλάζιους και διακοσμούμε το χώρο με κομψά  αντικείμενα σε πιο έντονα, μπλε χρώματα.

Ο καλός φωτισμός είναι βασικός: Ένα δυνατό φως είναι απαραίτητο γιατί δίνει ενέργεια και βοηθάει στη συγκέντρωση. Επιλέξτε ένα ιδιαίτερο φωτιστικό και τοποθετήστε του μια κατάλληλη λάμπα για δυνατό φωτισμό.

Επιλέγουμε γραφική ύλη που να μας εμπνέει: Τα σημειωματάρια  είναι απαραίτητα αξεσουάρ σε κάθε γραφείο. Επιλέξτε λοιπόν εκείνα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και παρέχουν κίνητρο για δημιουργικότητα!

Ντύνουμε τους τοίχους με γνωμικά: Έξυπνες φράσεις στον τοίχο που θα μας δώσουν έμπνευση για την εργασία μας & θα κάνουν ευχάριστες τις στιγμές που περνάμε στο χώρο.

Σοφιστικέ διακόσμηση: Μερικά αντικείμενα όπως για παράδειγμα ένα άγαλμα ή 2 μοναδικοί βιβλιοστάτες που συνοδεύονται από απόφθεγμα αρχαίου φιλόσοφου θα δώσουν στυλ και κύρος στον χώρο.

Το βασικότερο tip όμως είναι ότι ο χώρος πρέπει να μας εκφράζει! Αφιερώστε λίγο χρόνο, παίξτε με τα έπιπλα και τα αντικείμενα, απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας και φτιάξτε το δικό σας ιδανικό γραφείο!
Διακόσμηση Γραφείου