Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί 'Δείτε το site...' OK!
Sophia is both an idea, a concept and an initiative.

Έκθεση Top Drawer

Η Sophia ενισχύει την διάδοση του Ελληνικού πνεύματος μέσα από τις συλλογές της, συμμετέχοντας σε μια ακόμη διεθνή έκθεση.

Από το 1984, η έκθεση Top Drawer είναι συνώνυμη με την κορυφαία ποιότητα και τον καινοτόμο σχεδιασμό. Η Top Drawer φέτος τον Σεπτέμβριο θα είναι ένας σημαντικός προορισμός για design προϊόντα και αγοραστές από όλο τον κόσμο.

Για άλλη μια φορά η Sophia διευρύνει τις προσπάθειες της να εξάγει το Ελληνικό πνεύμα ακόμα παραπάνω, συμμετέχοντας  για πρώτη φορά στην Top Drawer με στόχο την ενδυνάμωση του brand αλλά και των Ελληνικών αξιών διεθνώς. 

H έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο και θα διαρκέσει από τις 11 έως τις 13 Σεπτεμβρίου.  Η Sophia θα πάρει μέρος στην κατηγορία GIFT και θα βρίσκεται στο STAND P16. Αντιπροσωπεύοντας την Ελληνική φιλοσοφία θα βρίσκεται εκεί με τις μοναδικές της συλλογές που προωθούν με το δικό τους τρόπο την πολύτιμη ιστορία μας αλλά και με νέα προϊόντα που πρόκειται να λανσαριστούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης. 

Η Sophia μέσα από την ανάγκη της να επικοινωνήσει την όμορφη πλευρά της Ελλάδος κατακτάει και το Λονδίνο, όχι μόνο με τη συμμετοχή της στην Top Drawer αλλά και με τη διάθεση προϊόντων της στο πωλητήριο του Βρετανικού μουσείου.
Έκθεση Top Drawer