Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί 'Δείτε το site...' OK!
Sophia is both an idea, a concept and an initiative.

Επιχειρηματικά Δώρα

Πλησιάζει η εποχή που οι επιχειρηματίες δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους σε συνεργάτες με κάποιο δώρο. Το επιχειρηματικό δώρο προσφέρεται ως ένδειξη αναγνώρισης, εκτίμησης και καλής συνεργασίας. Στην περίπτωση αυτή καλό είναι να αφιερώσουμε λίγο χρόνο στη σωστή επιλογή μια και δεν αντικατοπτρίζεται μόνο η αισθητική μας αλλά και ο σεβασμός μας προς το άλλο πρόσωπο και την επαγγελματική σχέση μας.

Είναι λοιπόν σημαντικό τα δώρα μας να είναι καλόγουστα αλλά και να ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Η Sophia έχει τις δικές της εναλλακτικές προτάσεις για επιχειρηματικά δώρα υψηλής αισθητικής που θα κάνουν τη διαφορά!

Oι προτομές είναι ένα από τα βασικά trend στη διακόσμηση τα τελευταία χρόνια. Οι προτομές αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων της Sophia με απόφθεγμα χαραγμένο στη βάση τους θα τραβήξουν το βλέμμα και θα δώσουν μια ξεχωριστή βαρύτητα στο γραφείο του συνεργάτη που θέλουμε να τιμήσουμε με το δώρο μας.

Τα Dialogue hands της σειράς Philosophia, γλυπτό που αναπαράγει χέρια από αρχαία ελληνικά αγάλματα σε στάση  που παραπέμπουν στο διάλογο, είναι το ιδανικό δώρο για συνεργάτες ιδιαίτερης αξίας. Ένα αντικείμενο design που προσθέτει μια μοναδική πινελιά στο χώρο τους και παράλληλα δείχνει την εκτίμηση μας στη συνεργασία.

Χρηστικά αλλά και με χαρακτήρα τα σημειωματάριa της Sophia είναι μια πολύ καλή επιλογή για τους πολυάσχολους συνεργάτες μας. Ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, παρέχουν κίνητρα για σκέψη και δημιουργικότητα και θα τους συντροφεύουν πάντα και παντού.

Κομψές και μινιμαλιστικές οι κούπες της σειράς Philosophia θα γεμίζουν κάθε πρωί με καφέ στο γραφείο και με τις λέξεις που έχουν αποτυπωμένες στην επιφάνεια τους θα δίνουν αφορμή για κουβέντα και brainstorming λίγο πριν ξεκινήσει ο τρελός ρυθμός της καθημερινότητας.

Για τους πιο δημιουργικούς  συνεργάτες σας τα παιχνίδια της Sophia θα βάλουν στο πρόγραμμα τους στιγμές χαλάρωσης, διαλόγου αλλά και εσωτερικής αναζήτησης. Memory & Dialogue games για δυνατούς παίχτες που δεν φοβούνται να δοκιμαστούν, να κάνουν διάλογο ή και να ψαχτούν! Ένα δώρο που σίγουρα θα εντυπωσιάσει και δε θα μείνει σε κάποια γωνιά του γραφείου!

Αυτή τη φορά επιλέξτε κι εσείς για τους πολύτιμους συνεργάτες σας δώρα διαφορετικά… δώρα που θα κινήσουν το διάλογο και τη φιλοσοφική σκέψη και είναι σίγουρο ότι θα κάνετε τη διαφορά.
Επιχειρηματικά Δώρα