Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί 'Δείτε το site...' OK!
Sophia is both an idea, a concept and an initiative.

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2016

H SOPHIA επιλέγει και φέτος να είναι Εθνικός Υποστηρικτής της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής και προωθεί τη μοναδική αυτή πολιτιστική σύμπραξη προσκαλώντας τους φίλους της στο χορό της αρμονίας και της αισιοδοξίας.

Φέτος, με την υποστήριξη και το πάθος χιλιάδων πολιτών, καλλιτεχνών, ιδιωτών, εθελοντών και διοργανωτών, 37 πόλεις συμμετέχουν στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, με σκοπό να πλημμυρίσουν με μελωδίες γειτονιές, πλατείες, πεζόδρομους και πάρκα της Ελλάδας, από τις 18 έως τις 23 Ιουνίου. Η Sophia παρόλο που εξειδικεύεται στο χώρο του deco πιστεύει θερμά στις συνεργίες και με διαφορετικούς καλλιτεχνικούς χώρους όπως η μουσική και προωθεί οποιαδήποτε μορφή δημιουργικότητας στην Ελλάδα.

Η Sophia θα δηλώσει το παρών σε αυτές τις εκδηλώσεις που θα αλλάξουν τους ρυθμούς των πόλεων μας.

Η 17η χρόνια εκδηλώσεων του Ελληνικού Δικτύου διοργανωτών της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, είναι το αποτέλεσμα μιας συναρπαστικής εθνικής συνεργατικής προσπάθειας, και έχει σαφώς ιδιαίτερο συμβολισμό: φέρνει ένα ουσιαστικό μήνυμα αρμονίας, ενότητας και συνεργασίας σε μια περίοδο εξαιρετικών δυσκολιών για την χώρα μας. Για να αλλάξουν οι ρυθμοί των πόλεων μας, ενώθηκαν αφιλοκερδώς 3.000 μουσικοί και 430 συγκροτήματα, Djs, χορωδίες και ορχήστρες που θα παρουσιαστούν σε 320 εκδηλώσεις σε περισσότερες από 170 τοποθεσίες Πανελλαδικά!

Σας προτρέπουμε λοιπόν -έστω και για λίγες ώρες–  να αφήσετε στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας και να αφεθείτε στους ρυθμούς της καρδιάς και στη δύναμη της μουσικής.

Stay tuned!

Δείτε περισσότερα για τις εκδηλώσεις και το πρόγραμμα εδώ: http://bit.ly/1UcNoiE
Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2016