Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί 'Δείτε το site...' OK!
Sophia is both an idea, a concept and an initiative.

H Sophia στην Homi-Milan

Συμμετοχή της Sophia σε ακόμα μια διεθνή έκθεση : 
HOMI στο Μιλάνο τον Σεπτέμβριο

Η Homi Milano είναι μια διεθνής εμπορική έκθεση για το interior design που πραγματοποιείται  στο Fiera Milano, 2 φορές το χρόνο. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο event που προωθεί την καινοτομία στην επιχειρηματική δραστηριότητα, τις νέες ιδέες και την αυθεντική εμπειρία.

Eνα πολύ συναρπαστικό κομμάτι της έκθεσης είναι το Dream-Desire-Design (DDD) ένας χώρος αφιερωμένος σε διεθνή ταλέντα στο design, ο οποίος θα φιλοξενήσει μια επιλογή από καινοτόμα design αντικείμενα  που σχεδιάζονται και παράγονται σε δέκα διαφορετικές χώρες. 

Μία από αυτές είναι η Ελλάδα και ο curator του συγκεκριμένου project Stefano Mignaia επέλεξε την Sophia για να συμμετέχει σε αυτό το project. O Stefano Mignaia είναι αρχιτέκτονας και interior designer διεθνούς φήμης και η πρόταση του για τη συμμετοχή της Sophia είναι πολύ τιμητική για την εταιρεία και για την χώρα μας. 

Στο Μιλάνο θα παρουσιαστούν τα νέα χρώματα και σχέδια από τη συλλογή Eternity Today. Μια επιλογή unique design  προϊόντων που έγινε από τον ίδιο τον Stefano Mingaia για την συγκεκριμένη έκθεση. 

Η Sophia θα βρίσκεται μαζί με άλλους σημαντικούς designers στο Hall 10, Stand D43 από τις 16 έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2016.
H Sophia στην Homi-Milan