Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί 'Δείτε το site...' OK!
Sophia is both an idea, a concept and an initiative.

Hotel Deco

Δημιουργήστε μια μοναδική εμπειρία για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου σας!

Η διακόσμηση του ξενοδοχείου αποτελεί έναν από τους βασικούς παράγοντες επιλογής του μια και ο επισκέπτης θέλει η διαμονή του να είναι ευχάριστη και να τον εμπνέει. Κύρια πηγή έμπνευσης για το Design στη διακόσμηση των ξενοδοχείων είναι σίγουρα η τοποθεσία τους! Η Ελλάδα μας διαθέτει μια λαμπρή ιστορία που μπορεί να εμπνεύσει τις τάσεις της διακόσμησης και να δημιουργήσει μια νέα αισθητική στο χώρο. 

Tα προϊόντα της Sophia επικοινωνούν τον χαρακτήρα της Ελλάδας με μοναδικό τρόπο και αποτελούν ιδανικές προτάσεις για ξενοδοχεία με προσωπικότητα. Ας δούμε μερικά tips για τη διακόσμηση του ξενοδοχείου σας που θα το κάνουν να ξεχωρίζει:
 
Χρώματα που ξυπνάνε τις αισθήσεις 
Τα έντονα χρώματα προσδίδουν ζωντάνια και δίνουν μια νότα αισιοδοξίας στο χώρο. Θα κάνουν τους επισκέπτες σας να θέλουν να περνάνε όλο και περισσότερο χρόνο στο ξενοδοχείο! Επιλέξτε μοναδικά αντικείμενα design σε έντονα χρώματα που φέρνουν την Αρχαιοελληνική σοφία στο χώρο.

Εστιατόρια που αξίζει να επισκεφτείς 
-Ένα καλό φαγητό και ένας όμορφος χώρος δεν αρκεί. Δημιουργήστε εστιατόρια που θα αποτελούν μια μοναδική εμπειρία για τους πελάτες σας με τη βοήθεια του ιδιαίτερου Art de la table από τη Sophia : 
Σερβίτσια με πορσελάνινα πιάτα  σε διακριτική διχρωμία λευκού και θαλασσί που δίνουν μια νότα Ελληνική στο τραπέζι.
-Σουπλά, σουβέρ, χαρτοπετσέτες αλλά και φλιτζάνια από τη μοναδική σειρά Words in Use που θα προκαλέσει τους επισκέπτες σας να παίξουν με τις λέξεις Ελληνικής καταγωγής που «κρύβονται» στην επιφάνεια τους
-Φλυτζάνια καφέ με ελληνικές λέξεις που θα δώσουν αφορμή για κουβέντα.

Τοίχοι με προσωπικότητα 
Δώστε ένα σοφιστικέ τόνο στους χώρους του ξενοδοχείου με τις μοναδικές προτάσεις της Sophia για διακόσμηση τοίχου: Ακροκέραμα, ροζέτες και πίνακες που θα τραβήξουν την προσοχή όπου και αν τις αναρτήσετε.

Ατμοσφαιρικά δωμάτια
Το δωμάτιο είναι ο χώρος που ο επισκέπτης θέλει να χαλαρώσει.. Δημιουργήστε ατμόσφαιρα με υπέροχα αρωματικά κεριά που φέρνουν στο χώρο ηρεμία και ευεξία ή διακοσμήστε το κομοδίνο με ένα ξεχωριστό φωτιστικό για τους «ψαγμένους» επισκέπτες σας με αρχαίο ρητό στη βάση και ιδιαίτερο design. 

Εμπειρίες που θα αγαπήσουν οι επισκέπτες σας 
Δώστε στους επισκέπτες σας περισσότερους λόγους για να περάσουν το χρόνο τους στο ξενοδοχείο με μοναδικά παιχνίδια από τη σειρά Philosophia που θα τους εξασφαλίσουν δημιουργικές στιγμές με την παρέα τους.
Hotel Deco