Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί 'Δείτε το site...' OK!
Sophia is both an idea, a concept and an initiative.

Ο Ελληνικός Πολιτισμός

Η Ελλάδα, πηγή αστείρευτη του δυτικού πολιτισμού, αποτελεί αιώνες τώρα αντικείμενο μελέτης για καλλιτέχνες που ονειρεύτηκαν να αναβιώσουν την αρχαιοελληνική φιλοσοφία. Κατά καιρούς, πολλοί επιφανείς άνθρωποι των τεχνών και της διανόησης, έχουν μιλήσει για την αξία του ελληνικού πολιτισμού και για όλα όσα χρωστά ο υπόλοιπος κόσμος σε αυτόν.

Στη Sophia έχοντας βαθιά γνώση της σημασίας του ελληνικού πολιτισμού και πνεύματος, θελήσαμε μέσα από τα προϊόντα μας να  μεταδώσουμε την αγάπη μας για τη χώρα μας και την ιστορία της  και να δώσουμε την ευκαιρία σε ανθρώπους που μοιράζονται αυτή την αγάπη να φέρουν την Αρχαιοελληνική σοφία στο δικό τους χώρο. 

Μέσα στο e-shop της Sophia μπορούμε να βρούμε μοναδικά αντικείμενα design που δίνουν μια νέα αισθητική στο σπίτι μας, αναδεικνύοντας την ελληνική πολιτιστική κληρονομιά.

Γλυπτά που διηγούνται ιστορίες, μοναδικοί πίνακες που προσθέτουν άποψη στο χώρο με αρχαιοελληνικά ρητά & φιγούρες, διακοσμητικά μαξιλάρια με φιλοσοφικές έννοιες και υπέροχα σχέδια, χρηστικά αντικείμενα που «παίζουν» με τις Ελληνικές λέξεις και πολλά ακόμα υπέροχα προϊόντα που επικοινωνούν την Ελλάδα μας και μας εμπνέουν  για σκέψη και συζήτηση. 

Αν είστε λάτρεις του Ελληνικού πνεύματος και πολιτισμού αξίζει μια «βόλτα» στο νέο e-shop της Sophia.
Ο Ελληνικός Πολιτισμός