Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί 'Δείτε το site...' OK!
Sophia is both an idea, a concept and an initiative.

I Saw this Summer Exhibition

Με μοναδικά αντικείμενα design εμπνευσμένα από την τέχνη, τη φιλοσοφία και τον ελληνικό πολιτισμό η Sophia Enjoy Thinking έχει κατακτήσει τις εντυπώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό και εμπνέει τη δημιουργικότητα που προωθεί τη χώρα μας.

Με δύο συλλογές με φιλοσοφικό χαρακτήρα που θα σας ταξιδέψουν, την  "I Saw this Summer" και την "Philosophia" η SOPHIA σας περιμένει από την Τετάρτη 1η Ιουνίου έως και τις 20 στον μοναδικό χώρο, το Placebo Pharmacy στη Γλυφάδα για να ανακαλύψετε την ελληνική πολιτιστική κληρονομιά μέσω του σύγχρονου design.

Το Placebo Pharmacy είναι ένα μεγάλο φαρμακείο-πολυχώρος με διαφορετική προσέγγιση και motto “θετικές σκέψεις κάθε μέρα” κάτι και ταίριαξε απόλυτα στη φιλοσοφία του brand Sophia. Η ευνοϊκή του θέση και η ιδιαίτερη κυλινδρική του μορφή τραβάει το βλέμμα.

Σας περιμένουμε λοιπόν στον υπέροχο αυτό χώρο, Λ. Βουλιαγμένης 85 Γλυφάδα (μπροστά από City Plaza) καθημερινά για να κάνετε τις καλοκαιρινές σας αγορές με Ελληνική σφραγίδα.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ: http://bit.ly/isawthissummerplacebo
I Saw this Summer Exhibition