Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί 'Δείτε το site...' OK!
Sophia is both an idea, a concept and an initiative.

Ημερολόγιο Διακοπών!

Φέτος φτιάξτε το δικό σας άλμπουμ αναμνήσεων από τις διακοπές! 
Πλησιάζει η πολυπόθητη εκείνη ώρα των διακοπών…Κάποιοι από εμάς ξεκίνησαν ήδη με μικρές αποδράσεις, οι περισσότεροι όμως περιμένουμε πως και πως τον Αύγουστο για να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας, να ξεφύγουμε από όλα και να δοκιμάσουμε καινούργιες εμπειρίες!

Αυτό είναι και το πιο σημαντικό… Ακόμα κι αν δεν καταφέρουμε να φύγουμε εκτός αξίζει να δοκιμάσουμε να κάνουμε νέα πράγματα που θα μας χαλαρώσουν και θα μας βοηθήσουν να «αδειάσουμε» το μυαλό… Μια πολύ καλή ιδέα είναι να φτιάξουμε το ημερολόγιο των διακοπών! Διαλέγουμε ένα όμορφο σημειωματάριο που χωράει στην τσάντα μας και μπορούμε να το έχουμε πάντα μαζί μας για να σημειώνουμε καθετί που μας εντυπωσιάζει. Μια όμορφη στιγμή, μια νέα ανακάλυψη ή κάτι ενδιαφέρον που ακούσαμε. 

Μπορούμε να εξελίξουμε ακόμα περισσότερο την ιδέα αυτή μετατρέποντας το ημερολόγιο σε λεύκωμα και τον εαυτό μας σε εξερευνητή: Φωτογραφίζουμε παραλίες που ανακαλύπτουμε ή γωνιές της πόλης μας που δεν είχαμε προσέξει ποτέ μέσα στην τρέλα της καθημερινότητας & τις κολλάμε στις σελίδες του. Γράφουμε δίπλα τις σκέψεις & τα συναισθήματα που μας προκάλεσαν… Μπορούμε να κάνουμε το ίδιο με εισιτήρια από συναυλίες ή θεατρικές παρατάσεις που μας εντυπωσίασαν, χάρτες από εκείνο το μικροσκοπικό νησί της άγονης γραμμής που μας φιλοξένησε για πρώτη φορά, χαρτοπετσέτα από το αγαπημένο μας ταβερνάκι και πολλά άλλα που θα δημιουργήσουν ένα άλμπουμ αναμνήσεων στο οποίο θα μπορούμε να ανατρέχουμε κάθε φορά που νιώθουμε την ανάγκη να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα τις γκρίζες μέρες του χειμώνα…

Διαλέξτε ένα σημειωματάριο που να σας εμπνέει όπως αυτά της Sophia με χαρούμενα χρώματα και πρακτικό σελιδοδείκτη - με τις λέξεις και τα ρητά που φιλοξενούν στο κέντρο θα σας δώσουν ιδέες για τις αναζητήσεις σας - και ξεχυθείτε για νέες αναζωογονητικές εμπειρίες με την υπόσχεση ότι δε θα τις ξεχάστε ποτέ!
Ημερολόγιο Διακοπών!