Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί 'Δείτε το site...' OK!
Sophia is both an idea, a concept and an initiative.

MAISON & OBJET

Η Sophia ταξιδεύει και πάλι στο Παρίσι για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη διεθνή Maison & Objet.

H Sophia είναι ένα Ελληνικό brand που θα συμμετέχει στην έκθεση MAISON & OBJET στο Παρίσι τον Σεπτέμβριο για 5η συνεχόμενη φορά. H έκθεση MAISON & OBJET είναι ένα πολυπολιτισμικό σταυροδρόμι του lifestyle, ένα πολύ σημαντικό event που καλωσορίζει εκθέτες και επισκέπτες από όλο τον κόσμο και προωθεί την καινοτομία και τη δημιουργικότητα στο design.

Nέες, φρέσκιες ιδέες, δημιουργικές προτάσεις και πρωτοβουλίες από όλες τις γωνιές του κόσμου παρουσιάζουν και δημιουργούν τις παγκόσμιες τάσεις για το design και τη διακόσμηση. Η Sophia αντιπροσωπεύοντας την Ελλάδα και προωθώντας τη συνύπαρξη του Αρχαίου Ελληνικού πνεύματος με το σύγχρονο design δε θα μπορούσε να λείπει από ένα τόσο σημαντικό διεθνές event.

Συνδυάζοντας τη συμμετοχή της σε μια τόσο σημαντική έκθεση με την παρουσία προϊόντων της στα πωλητήρια μεγάλων μουσείων τέχνης όπως είναι το Λούβρο, η Sophia δίνει τη δυνατότητα σε επισκέπτες από όλο τον κόσμο να μάθουν για τον Ελληνικό πολιτισμό αλλά  και  να πάρουν μαζί τους ένα κομμάτι της αρχαίας Ελλάδας. Με αυτό τον τρόπο συμβάλλει δυναμικά στην προώθηση του πολιτισμού μας παγκοσμίως.

MAISON& OBJET, Paris, 2-6 September 2016
Hall 6 – Stand N6

http://www.maison-objet.com/en/paris/exhibitors/september-2016/sophia
MAISON & OBJET