Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί 'Δείτε το site...' OK!
Sophia is both an idea, a concept and an initiative.

Mπλέ: Το απόλυτο Ελληνικό χρώμα

Το μπλε δεν είναι απλά ένα χρώμα, είναι το απόλυτο Ελληνικό χρώμα. Το χρώμα της θάλασσας, το χρώμα που επικρατεί στα νησιά μας, στα παραδοσιακά σπιτάκια τους, στις εκκλησίες… Είναι το χρώμα που χαρακτηρίζει το Ελληνικό καλοκαίρι αλλά και το χρώμα που συμβολίζει την ηρεμία, την καθαρή σκέψη και την εσωτερική αρμονία.

To βραβευμένο Eλληνικό brand "Sophia Enjoy Thinking" επιλέγει προϊόντα από τις μοναδικές συλλογές του που θα φέρουν την αύρα του Ελληνικού καλοκαιριού και της αρμονίας στο σπίτι σας και σας καλεί να τα γνωρίσετε σε μια έκθεση με τίτλο "Blue for Harmony", στην Γκαλερί Ελένη Μαρνέρη που βρίσκεται στις νότιες παρυφές της Ακρόπολης στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Μπορείτε να επισκεφτείτε την έκθεση κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού (Τρίτη-Πέμπτη 11:00 - 20:00/ Τετάρτη-Σάββατο.: 11:00-16:00) / Γκαλερί Ελένη Μαρνέρη/ Λεμπέση 5-7 & Πορινού 16, Μακρυγιάννη/ Μετρό Ακρόπολη/ τηλ. +30 2108619448.
Mπλέ: Το απόλυτο Ελληνικό χρώμα