Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί 'Δείτε το site...' OK!
Sophia is both an idea, a concept and an initiative.

Νέα συλλογή Psychology

Psychology: Νέα έμπνευση, νέες λέξεις, νέα προϊόντα στη σειρά Philosophia 

Eμπνευσμένη από τη μελέτη της ανθρώπινης ψυχής η νέα προσθήκη στη σειρά Philosophia από την Sophia είναι εδώ για να ξεχωρίσει και να διαδώσει το Ελληνικό πνεύμα. 

Για μια ακόμα φορά λέξεις που απορρέουν από το Ελληνικό λεξιλόγιο & χρησιμοποιούνται στο Αγγλικό και μάλιστα σε μια επιστήμη, την Ψυχολογία, εμπνέουν την Sophia για να σχεδιάσει νέα μοναδικά αντικείμενα design που προωθούν την Ελληνική σκέψη.

Οι λέξεις #Psychology, #physiology, #psyche, #psychotherapy τυπώνονται πάνω σε αντικείμενα που συνδυάζουν τη λειτουργικότητα με τη σκέψη και τη διασκέδαση με την ουσία: 

Kούπες: χρήσιμες αλλά και ιδιαίτερες, απλές αλλά μοναδικές, μας δίνουν τον επίσημο ορισμό των λέξεων και προσθέτουν έμπνευση σε καθημερινές συνήθειες. 

Σετ φλιτζανιών cappuccino: Iδανικό δώρο για ιδιαίτερα γούστα , το σετ cappuccino μετατρέπει την καθημερινή συνήθεια του καφέ σε ιεροτελεστία.

Σημειωματάρια: φιγουράρουν στο εξώφυλλο αλλά και στο εσωτερικό τους τις παραπάνω σημαντικές έννοιες, είναι πρωτότυπα, πρακτικά και ταυτόχρονα ιδανικά για τις δημιουργικές στιγμές σας.. ακόμα κι αν μέσα σε αυτές είναι και η λίστα του σούπερ μάρκετ!

Dialogue games: Με είκοσι ερωτήσεις που πηγάζουν από την αρχαιοελληνική φιλοσοφία αλλά και τη νεώτερη ψυχολογία, τα τρία νέα παιχνίδια της Sophia μας βάζουν σε διαδικασία σκέψης και εσωτερικής αναζήτησης. Ώρα για στοχαστικό παιχνίδι!

Η νέα σειρά ταξίδεψε και παρουσιάστηκε σε διεθνείς εκθέσεις στο Παρίσι (MAISON & OBJET) και στο Λονδίνο (TOP DRAWER) και είναι πλέον διαθέσιμη από το e-shop της εταιρείας www.sophia.com.gr.
Νέα συλλογή Psychology