Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί 'Δείτε το site...' OK!
Sophia is both an idea, a concept and an initiative.

Παιχνίδια Διαλόγου

Κάντε το διάλογο παιχνίδι ! 

Ο διάλογος είναι η τελειότερη μορφή επικοινωνίας γιατί στηρίζεται στο λόγο, που αποτελεί μέσο έκφρασης των σκέψεων και των συναισθημάτων. Με το διάλογο ο άνθρωπος διατυπώνει ιδέες και ανταλλάσσει τις σκέψεις του. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξωτερικεύσουμε  τον εσωτερικό μας κόσμο. 

Στους ρυθμούς όμως της σημερινής εποχής πόσο συχνά μπαίνουμε σε εποικοδομητικό διάλογο με τους συνανθρώπους μας? H Sophia είναι εδώ για να μας δώσει ερεθίσματα για διάλογο μέσα από τα προϊόντα της: 

- Παιχνίδια ερωτήσεων: Με ερωτήσεις χωρίς «σωστή» απάντηση, τα Dialogue Games βάζουν στο γεμάτο μας πρόγραμμα την πολυπόθητη στάση για σκέψη. Γυρίστε κάρτα, διαβάστε ερώτηση & αναρωτηθείτε: Τι είναι σωστό και τι λάθος; Υπάρχει μία αλήθεια ή πολλές; Πότε το καλό είναι κακό; Οι απόψεις θα διαφέρουν, μα όλοι στο τέλος όλοι θα συμφωνήσουν ότι ο διάλογος είναι το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι.

- Σημειωματάρια: Με ρητά στο εσωτερικό τους μας βάζουν σε σκέψη και μας δίνουν ιδέες για διάλογο με τους φίλους μας σε καθημερινή βάση. 

- Αrt de la table: Αντικείμενα καθημερινής χρήσης που στολίζουν την κουζίνα μας, μας συντροφεύουν στις στιγμές χαλάρωσης με την παρέα & αν προκύψει κέφι για κουβέντα μας δίνουν την αφορμή με έννοιες αποτυπωμένες στην επιφάνεια τους ή Ελληνικές λέξεις κρυμμένες σε παζλ. 

- Πίνακες με ρητά: Ολοκληρώνουν τη διακόσμηση του χώρου με κύρος αλλά και δημιουργικότητα δίνοντας έναυσμα για συζήτηση με τα ρητά τους. Επιλέγουμε τα αγαπημένα μας ρητά και αφήνουμε τους φίλους μας να τα σχολιάσουν για να ξεκινήσει ο διάλογος! 

O διάλογος αποτελεί υπέρτατη κοινωνική και πνευματική αξία. Εντάξτε  τον σαν παιχνίδι στη ζωή σας και βάλτε  αλατοπίπερο στην καθημερινότητα.  

Παιχνίδια Διαλόγου