Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί 'Δείτε το site...' OK!
Sophia is both an idea, a concept and an initiative.

Eναλλακτικό τραπέζι

Η περίοδος των Χριστουγέννων μπορεί να πέρασε και οι περισσότεροι είμαστε σε mood αποτοξίνωσης, όμως αυτό δε σημαίνει ότι θα σταματήσουμε να καλούμε φίλους μας και να οργανώνουμε τραπέζια στο σπίτι για να τους ευχαριστήσουμε και να περάσουμε όμορφα. Η Sophia έχει πολλές προτάσεις για να διακοσμήσουμε όμορφα το τραπέζι μας αλλά και κάποιες πιο ιδιαίτερες προτάσεις για να οργανώσουμε κάτι διαφορετικό που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο!

Καλέστε λοιπόν αγαπημένους φίλους σε τραπέζι και διοργανώστε θεματική βραδιά με τις τέσσερις Ελληνικές λέξεις-κλειδιά της σειράς Philosophia… Σερβίρετε τον καθένα με τη λέξη που νομίζετε ότι του ταιριάζει περισσότερο δίνοντας το  αντίστοιχο πιάτο! Συνεχίστε στο ίδιο στυλ και με τον καφέ μετά το φαγητό χρησιμοποιώντας τις κούπες ή τα φλιτζάνια της ίδιας σειράς. Αρμονία, ουτοπία, έκσταση και διάλογοςΟι λέξεις – κλειδιά της σειράς Philosophia θα είναι το θέμα της βραδιάς δίνοντας αφορμή για κουβέντα, ανάλυση αλλά και διασκεδάση!

 

 

 

Eναλλακτικό τραπέζι