Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί 'Δείτε το site...' OK!
Sophia is both an idea, a concept and an initiative.

Smart Gifts

Τα δώρα είναι ο ιδανικός τρόπος για να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας σε φίλους και αγαπημένους. Κάποιες φορές είναι και ένας τρόπος για να δείξουμε εκτίμηση ή ευγνωμοσύνη. Γενικά είναι μια κίνηση που μας εκφράζει και για το λόγο αυτό είναι καλό να αφιερώνουμε λίγο χρόνο για να επιλέγουμε σωστά. Ειδικά όταν τα δώρα προορίζονται  για κάποιους πιο ιδιαίτερους ανθρώπους θέλουμε να αποφύγουμε τις κοινοτυπίες! 

Εμείς εδώ σας προτείνουμε κάποια «έξυπνα» δώρα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα:   

Παιχνίδια Philosophy – Psychology για μοναδικές στιγμές 
Πόσο συχνά κάνουμε ουσιαστικό διάλογο με  τους φίλους μας η ακόμα καλύτερα με τον εαυτό μας ? Η Sophia μέσα από τα  παιχνίδια της δίνει ερεθίσματα & θέματα για εσωτερική αναζήτηση, διάλογο, ανταλλαγή σκέψεων & ιδεών, για έκφραση & επικοινωνία. Επιλέξτε όποιο σας εμπνέει και δώστε ενέργεια στην παρέα με το δώρο σας. 

Μαξιλάρια με φιλοσοφική διάθεση  
Στη δική τους συσκευασία δώρου τα μίνι μαξιλάρια της συλλογής Eternity Today της Sophia είναι το ιδανικό δώρο για εκείνους που ξεχωρίζουν με την προσωπικότητα τους. Με Αρχαία Ελληνικά ρητά, επιλέγουμε αυτό που ταιριάζει στο πρόσωπο που το χαρίζουμε και μαζί με το δώρο μας δίνουμε και μια πολύτιμη σκέψη…

Για κάποιους ο καφές δεν είναι απλά μια καθημερινή συνήθεια αλλά λατρεία! Ιδανικό δώρο λοιπόν για τους λάτρεις του καφέ τα espresso cups της συλλογής Philosophia διακοσμημένα με μια από τις λέξεις-κλειδιά της σειράς που σημαίνει πολλά και θα δώσει ένα διαφορετικό έξυπνο τόνο στην αγαπημένη τους συνήθεια!

Kούπες Philosophia
Kαι για εκείνους που απολαμβάνουν τον καφέ τους σε μεγαλύτερες ποσότητες, οι αντίστοιχες κούπες της σειράς, δίνουν περισσότερες πληροφορίες για την κάθε λέξη και αφορμή για κουβέντα!

Επιτραπέζιες λάμπες για ιδιαίτερους χώρους
Ένα μοναδικό φωτιστικό για τους «ψαγμένους» φίλους σας. Με αρχαίο ρητό στη βάση και ιδιάιτερο design θα προσθέσει άποψη στο χώρο του παραλήπτη.

Χαρίστε πρωτότυπα δώρα εμπειρίας με μοναδικό design και εντυπωσιάστε!

Smart Gifts