Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί 'Δείτε το site...' OK!
Sophia is both an idea, a concept and an initiative.

Sophia Enjoy Thinking: Εξάγουμε Ελλάδα

Πολύ συχνά μας ρωτάνε γιατί τα ρητά και οι λέξεις που χρησιμοποιούμε πάνω στα προϊόντα μας είναι στα Αγγλικά και γι αυτό νιώθουμε ότι θέλουμε λίγο να εξηγήσουμε τι είναι η Sophia & πως ξεκίνησε. Η SOPHIA είναι ταυτόχρονα ένα brand και μια δημιουργική πρωτοβουλία που αγωνίζεται για την ανάδειξη αυθεντικών πολιτισμικών προτάσεων ελλήνων σχεδιαστών. 

Με την συμμετοχή μας σε εκθέσεις στο εξωτερικό και την προώθηση των προϊόντων σε πολλά καταστήματα & μουσεία παγκοσμίως, όπως το πωλητήριο του Βρετανικού Μουσείου και του Λούβρου, κατορθώσαμε να εξάγουμε τον ελληνισμό και αυτός ήταν ο αρχικός μας στόχος: Να διανέμουμε όμορφες ιδέες και προϊόντα, ενδυναμώνοντας τις τοπικές οικονομίες αλλά και συνδυάζοντας τους αθάνατους μύθους της Αρχαίας Ελλάδας με τις σύγχρονες τάσεις του lifestyle

Τα προϊόντα της σειράς της Sophia, Philosophia φιλοξενούν διαλεχτές ελληνικές λέξεις που κανένας ξένος δεν χρειάζεται λεξικό για να καταλάβει. Από την πρώτη μας χρονιά, με σκοπό να εξάγουμε τον Ελληνισμό, στοχεύσαμε στην πελατεία του εξωτερικού η οποία μας υποδέχτηκε με μεγάλο ενθουσιασμό και έτσι σήμερα η SOPHIA βρίσκεται σε πολλά σημεία πώλησης αναβαθμίζοντας την έννοια του σουβενίρ σε πολιτιστικό δώρο και διαδίδοντας την Ελληνική παράδοση σε όλον τον κόσμο...
 
Θέλουμε να συνεχίσουμε να εξάγουμε Ελλάδα με θετική ενέργεια, είμαστε όμως πλέον έτοιμοι να επεκταθούμε και στην Ελλάδα με περισσότερα σημεία πώλησης ελπίζοντας το Ελληνικό κοινό να αγκαλιάσει την προσπάθεια μας με την ίδια αγάπη και χαρά που έγινε δεκτή στο εξωτερικό. Άλλωστε το Ελληνικό πνεύμα εμάς τους ίδιους δεν αφορά πάνω από όλους? 

Μέσα από το http://www.sophia.com.gr αλλά και από τα διαφορετικά σημεία πώλησης σε Ελλάδα και εξωτερικό, τα  αντικείμενα της SOPHIA Enjoy Thinking διηγούνται ιστορίες του χτες στο σήμερα, εναρμονίζοντας  την ελληνική πολιτισμική κληρονομιά με το σύγχρονο design.

Sophia Enjoy Thinking: Εξάγουμε Ελλάδα