Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί 'Δείτε το site...' OK!
Sophia is both an idea, a concept and an initiative.

Sophia in Concept Stores

Η Sophia ταξιδεύει στην Ελλάδα και διανέμει τα προϊόντα της σε κάποιες από τις αγαπημένες μας γωνιές της. Σας παρουσιάζουμε μερικά από τα trendy concept stores στην Ελλάδα στα οποία μπορείτε να βρείτε τις συλλογές μας και να αφεθείτε στην εμπειρία Sophia Enjoy Thinking μέσα από προϊόντα μοναδικά πουεξυμνούν τον Αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, παρέχουν κίνητρα για σκέψη και διάλογο και πάνω απ’ όλα ομορφαίνουν το χώρο και την καθημερινότητα μας.


Casa Delfino
, Θεοφάνους 9, Χανιά : Το Casa Delfino είναι μία κομψή Ενετική έπαυλη του 17ου αιώνα, η οποία αναπαλαιώθηκε με φροντίδα και προσοχή στη λεπτομέρεια ως ένα exclusive ξενοδοχείο πολυτελείας. Στο κατάστημα του μπορείτε να βρείτε τις exclusive συλλογές της Sophia.

ID Concept Stores
Σέκερη 8 & ΚανάρηΚολωνάκι. To κατάστημα προσφέρει μια μοναδική συλλογή από κοσμήματα, πολύχρωμα αξεσουάρ, εκλεκτικά ενδύματα και μοναδικά αντικείμενα που μπορούν να σας εμπνεύσουν. Η έμπνευση είναι και δικός μας στόχος για αυτό και εκεί θα βρείτε και τα δικά μαςhome & fashion accessories.

Eleni Marneri Gallerie, Λεμπέση 5, Αθήνα: ‘Ενας μοναδικός χώρος στην Ακρόπολη που φιλοξενεί έργα καλλιτεχνών και συλλογές αντικειμένων που «έχουν κάτι να πούν»…τις δικές τους ιστορίες διηγούνται και οι συλλογές Sophia στην Γκαλερί Μαρνέρη.

Forget me NotΑδριανού 100, Πλάκα: Στο πρώτο σπίτι που έμεινε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης στην Αθήνα άνοιξε το 2014 το Forget Me Nωt, με σκοπό να δημιουργήσει μια άλλου τύπου ''επανάσταση'' στο χώρο του ελληνικού design. Μια επανάσταση στην οποία δε θα μπορούσαμε να μην συμμετέχουμε.

Mouses Art Things & More, Θεοτόκη Μιχαήλ 16, Κέρκυρα: Eνα ιδιαίτερο concept store για ιδιαίτερα γούστα που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Μαζί με αυτό κερδίζουν τις εντυπώσεις και οι δικές μας συλλογές εκεί.

Mare Gaia
, Παπαδιαμάντη 21, Σκιάθος: Ένα μοναδικό κατάστημα με χειροποίητα αξεσουάρ, κοσμήματα και πολλές ακόμη πρωτότυπες χειροτεχνίες που έχει συμπεριλάβει τα προϊόντα της Sophia στις συλλογές του.

WD Concept Store, Φηρά, Σαντορίνη: Σε μια από τις ωραιότερες γωνιές των Κυκλάδων, ένα ιδιαίτερο κατάστημα που προωθεί με πρωτοτυπία το Ελληνικό πνεύμα, ακριβώς όπως και η Sophia!


Όλα αυτά τα ξεχωριστά concept store, τα οποία έχουν αλλάξει το 'προσωπο' της Ελλάδος, θα φιλοξενήσουν αυτό το καλοκαίρι και τη νέα ξεχωριστή συλλογή της SOPHIA 'Eternal' που αποτελείται απο home & fashion accessories.

Και να θυμάστε τα προϊόντα Sophia ξεχωρίζουν από την «υπογραφή» τους που δεν είναι άλλη από τη σπείρα ! Ένα από τα αρχαιότερα και πανίσχυρα σύμβολα που χρησιμοποιείται από την παλαιολιθική εποχή στον Ελλαδικό χώρο. Υπήρξε σήμα και σύμβολο του πανταχού Αρχαίου Ελληνισμού καθώς και σύμβολο της ζωτικής δύναμης. Γι αυτό και το θεωρήσαμε ως την πιο ιδανική «υπογραφή» για το brandμας και θα τη βρείτε σε όλα τα προϊόντα μας.

Sophia in Concept Stores