Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί 'Δείτε το site...' OK!
Sophia is both an idea, a concept and an initiative.

Sophia wins A’ Design Award

Το Marathon Boy της Sophia ταξιδεύει στην Ιταλία και κερδίζει όχι μόνο τις εντυπώσεις αλλά και ένα πολύ σημαντικό βραβείο!

To Marathon Boy της Sophia δεν αντιπροσωπεύει μόνο την υψηλή αισθητική αλλά και μια ισχυρή ιδέα. Αυτή η δημιουργία είναι ενας αγγελιοφόρος του Χρυσού Αιώνα της Αθήνας που ψιθυρίζει την ιστορία ενός νικηφόρου νεαρού αθλητή. Και να που σήμερα, χρόνια μετά, το Marathon Boy μας φέρνει μια νέα διάκριση!

Πιο συγκεκριμένα, οι Βιβλιοστάτες Marathon Boy απονεμήθηκαν με το Α’ Ασημένιο Βραβείο Σχεδιασμού στην κατηγορία Έπιπλα, Διακοσμητικά Είδη και Ηome-ware Design από την κριτική επιτροπή του A’ Design Award & Competition η οποία αποτελείται από διεθνoύς φήμης εκπροσώπους του Τύπου, καταξιωμένους σχεδιαστές, ακαδημαϊκούς και επιφανείς επιχειρηματίες.

Ο σχεδιασμός του Marathon Βoy είναι μοναδικός καθώς προάγει την αρχαία ελληνική ιστορία μέσα από το σύγχρονο design. Eίναι ένα μοναδικό αντικείμενο τέχνης που δημιουργήθηκε εμπνευσμένο από την έννοια της ομορφιάς, της υγείας, της δύναμης, της νίκη και της σοφίας της αρχαίας Ελλάδας. Συνδυάζοντας την αθωότητα με τη φυσική τελειότητα, το Marathon Boy είναι μια υπενθύμιση ότι η πίστη στον εαυτό μας αποτελεί προϋπόθεση για την επιτυχία και την προσωπική ολοκλήρωση.

A' Design Awards είναι τα πλέον σημαντικά βραβεία σχεδιασμού διεθνώς και παρουσιάζονται κάθε χρόνο στην Ιταλία. Είναι πολύ μεγάλη τιμή για εμάς που βραβεύτηκε το δικό μας Marathon Boy και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους και συνεργάτες μας για την υποστήριξή τους.
Sophia wins A’ Design Award