Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί 'Δείτε το site...' OK!
Sophia is both an idea, a concept and an initiative.

Styling tips για την κρεβατοκάμαρά σας!

Η κρεβατοκάμαρα αποτελεί έναν από τους αγαπημένους χώρους του σπιτιού και αντικατοπτρίζει απόλυτα την προσωπικότητα μας. Είναι το δωμάτιο που χαλαρώνουμε, το καταφύγιο μας όταν θέλουμε ηρεμία και ξεκούραση.

Εμείς σας δίνουμε μερικά tips για να δώσετε στυλ στην κρεβατοκάμαρά σας και να φτιάξετε την ιδανική ατμόσφαιρα για απόλυτη χαλάρωση.

Απαλά χρώματα με πινελιές έντασης: Η κρεβατοκαμαρα σε γενικές γραμμές  πρέπει να έχει απαλές αποχρώσεις για να είναι ξεκούραστη στο μάτι. Ταυτόχρονα όμως ένας τοίχος σε διαφορετικό χρώμα ή μερικά διακοσμητικά αντικείμενα σε έντονα χρώματα προσθέτουν ζωντάνια στον χώρο.

«Ντύστε» όμορφα το κρεβάτι σας: Κάθε φορά που μπαίνουμε σε μια κρεβατοκάμαρα, το πρώτο που προσέχουμε είναι το κρεβάτι. Φροντίζουμε λοιπόν να του δώσουμε χαρακτήρα και ένταση. Μια πολύ καλή ιδέα είναι να επιλέξουμε μονόχρωμα καλύμματα ή παπλώματα πάνω στα οποία θα ρίξουμε πολλά μαξιλάρια σε διαφορετικά χρώματα και μεγέθη, δημιουργώντας το mix και match που μας εκφράζει.

Παίξτε με το κομοδίνο σας: Καλύτερα να αποφύγουμε τα κλασσικά κομοδίνα που γνωρίζουμε εδώ και χρόνια και να επιλέξουμε κάτι διαφορετικό ανάλογα με το στυλ μας, δημιουργώντας μια ενδιαφέρουσα γωνιά δίπλα στο κρεβάτι μας. Τα αγαπημένα μας βιβλία, ένα κολάζ με φωτογραφίες και quotes ή ένα πολύ ιδιαίτερο αντικείμενο είναι αρκετά.

Φωτιστικό: H επιλογή φωτιστικών για το δωμάτιό μας αξίζει τον κόπο! Είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Επιλέξτε ενα ιδιαίτερο & περίτεχνο φωτιστικό για να την κρεβατοκάμαρά σας.

Wall art που μας εμπνέει: Συνήθως οι περισσότεροι τοποθετούν κορνίζες ή πίνακες στο κεφαλάρι του κρεβατιού. Εσείς δοκιμάστε το αντίθετο: Τοποθετήστε απέναντι από το κρεβάτι μια σύνθεση wall-art  ή έναν πίνακα  που σας «εμπνέει». Θα είναι το κίνητρο και η καθημερινή σας έμπνευση!

Styling tips για την κρεβατοκάμαρά σας!