Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί 'Δείτε το site...' OK!
Sophia is both an idea, a concept and an initiative.

Success is about Passion

Με πολύ μεγάλη χαρά η Sophia Enjoy Thinking συμμετέχει σε ένα event για την γυναικεία επιχειρηματικότητα στο Apivita Concept Store στις 26/10. Τo Living Postcards και η Apivita ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μια γιορτή χαράς, ανταλλαγής ιδεών, δημιουργίας νέων συνεργασιών αλλά και φιλικών σχέσεων.

Οκτώ ομιλήτριες που με το πάθος και ταλέντο τους οδηγήθηκαν στην επιτυχία, θα μας διηγηθούν οκτώ διαφορετικές ιστορίες για το πώς μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου, όταν κάνεις αυτό που αγαπάς! Οκτώ δημιουργικές γυναίκες θα μοιραστούν μαζί μας τα μυστικά του «επιχειρείν», τις δυσκολίες, τα εμπόδια και τις ανατροπές που αντιμετώπιδαν και θα παρουσιάσουν τα ιδιαίτερα προϊόντα τους.

Στις 26/10, στις 17:00 το απόγευμα στο “APIVITA Experience Store” η κάθε δημιουργός θα στήσει τον δικό της χώρο για να τις γνωρίσετε. Στις 18:30 το απόγευμα στην αίθουσα Ιπποκράτης, στον 2ο όροφο της APIVITA, η καθεμία θα μας πει την δική της ιστορία. Ανάμεσα τους θα βρίσκεται και η δημιουργός και σχεδίαστρια της SOPHIA.

Success is about Passion