Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί 'Δείτε το site...' OK!
Sophia is both an idea, a concept and an initiative.

The Athens Marathon Experience

Ο ετήσιος Mαραθώνιος της Αθήνας μας μεταφέρει 2.500 χρόνια πίσω, όταν ο δρομέας του Μαραθώνα διέσχισε την απόσταση από τον Μαραθώνα έως την Αθήνα για να ανακοινώσει τη νίκη των Ελλήνων, ενάντια στους Πέρσες.

Η Sophia Enjoy Thinking με μια δημιουργική πρωτοβουλία, το project "Marathon Run" επιθυμεί να προωθήσει το πνεύμα του πραγματικού Μαραθώνιου σήμερα. Μέσα από μια αποκλειστική σειρά αντικειμένων αφήγησης και design, η SOPHIA γιορτάζει την ελληνική δύναμη και τη νίκη που συμβολίζει ο Κλασσικός Μαραθώνιος της Αθήνας.

Marathon Boy: Αυτός ο νικηφόρος νεαρός αθλητής υπενθυμίζει ότι η πίστη στον εαυτό μας αποτελεί βασική προϋπόθεση για την επιτυχία και την προσωπική ολοκλήρωση. Ένα αντικείμενο design που προσφέρει μια νέα προοπτική στον χώρο σας.

Marathon Boy Art de la Table:  Μοναδικά Πιάτα σε έξι διαφορετικά μεγέθη και σχέδια θα μετατρέψουν κάθε δείπνο σε μια μοναδική εμπειρία αφήγησης!

Μarathon Boy Bookends: Βραβευμένοι με το A' Design Award, οι Βιβλιοστάτες της Sophia προσθέτουν στυλ και κύρος σε κάθε χώρο, διατηρώντας τα βιβλία σας σε στάση προσοχής.

Καλωσορίστε το πνεύμα του Μαραθώνιου με αυτά τα μοναδικά αντικείμενα design που αγκαλιάζουν την Ελληνική Πολιτιστική Κληρονομιά!
The Athens Marathon Experience