Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί 'Δείτε το site...' OK!
Sophia is both an idea, a concept and an initiative.

Βάλτε χρώμα στη ζωή σας!

Το καλοκαίρι είναι εδώ, η διάθεσή μας είναι πιο ανάλαφρη και είναι η πλέον κατάλληλη εποχή για ανανέωση και στο σπίτι. Επιλέγουμε χαρούμενες πινελιές που θα δώσουν καλοκαιρινή αύρα στο χώρο μας και ο πιο εύκολος τρόπος να τα πετύχουμε είναι τα χρώματα!  

Παίξτε κι εσείς με τα χρώματα στις σωστές δόσεις και τους κατάλληλους συνδυασμούς για να αλλάξετε την ατμόσφαιρα: 

Αποχρώσεις του μπλε: Aγαπημένο καλοκαιρινό χρώμα που φέρνει στο μυαλό  θάλασσα και Ελλάδα. Tο μπλε και όλες οι αποχρώσεις του είναι η πρώτη μας επιλογή αυτή την εποχή για αντικείμενα καθημερινής χρήσης αλλά και διακοσμητικά. 

Δροσερά  χρώματα όπως το πράσινο που συμβολίζει την ελπίδα για ζωή & αναγέννηση  έχουν πάντα θετική επίδραση στην ψυχολογία μας και δίνουν μια νότα αισιοδοξίας στο χώρο

Παστέλ χρώματα όπως είναι το ροζ και το γαλάζιο, είναι πάντα μέσα στις επιλογές μας γιατί μας χαρίζουν γαλήνη & ηρεμία.

Έντονα χρώματα: Τολμήστε να βάλετε στο χώρο λεπτομέρειες στο κόκκινο της φωτιάς, ένα χρώμα ζεστό, πλημμυρισμένο από ένταση. Μπορείτε να δοκιμάσετε επίσης μια σύνθεση από έντονα χρώματα στον τοίχο σας η ένα υπέροχο μωβ μαξιλάρι στο δωμάτιο σας. Τα έντονα χρώματα τραβούν το βλέμμα και δημιουργούν παιχνιδιάρικες αντιθέσεις. 

Τα χρώματα επιδρούν στη διάθεση μας και ομορφαίνουν την καθημερινότητα μας. Καθώς οι εποχές αλλάζουν, βάλτε χρώμα στη διακόσμηση και στη ζωή σας και δείτε τη διαφορά!
Βάλτε χρώμα στη ζωή σας!