Για να δείτε το site μας στην desktop/mobile μορφή, μεταφερθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το κουμπί 'Δείτε το site...' OK!
Sophia is both an idea, a concept and an initiative.

Βρες χρόνο για σκέψη…

«Βρες χρόνο για σκέψη - αυτό είναι η πηγή της δύναμης» είχε πει ο μεγάλος ποιητής μας Γιάννης Ρίτσος και πόσο δίκιο είχε… Στη σημερινή εποχή όμως πόσο χρόνο αφιερώνουμε στη σκέψη? Και πόσα ερεθίσματα δεχόμαστε καθημερινά που να μας βάζουν σε αυτή την πολύτιμη διαδικασία?

Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα πλέον δεχόμαστε ερεθίσματα που θα μας βάλουν να σκεφτούμε λίγο πιο φιλοσοφικά, που θα κινήσουν τον διάλογο και τη διάθεση για εποικοδομητικές αντιπαραθέσεις. Η Sophia μέσα από τη γκάμα των προϊόντων της κάνει ακριβώς αυτό: παρέχει κίνητρα για σκέψη και διάλογο… Οι σειρές της μας ψιθυρίζουν “Enjoy Thinking” και μας δείχνουν τον τρόπο να κάνουμε τη διαδικασία της σκέψης όχι μόνο παραγωγική αλλά και διασκεδαστική: Μέσα από ένα παιχνίδι διαλόγου με τους φίλους μας γύρω από φιλοσοφικά θέματα ή ένα παιχνίδι μνήμης με αποφθέγματα  διάσημων προσωπικοτήτων.

Μας προτρέπει επίσης να βάλουμε τη σκέψη στην καθημερινότητα μας μέσα από χρηστικά αντικείμενα που μας εμπνέουν με λέξεις Ελληνικές που χρησιμοποιούνται στο αγγλικό λεξιλόγιο και προβάλλουν τις αξίες της χώρας μας όπως η δημοκρατία και ο διάλογος ή με αρχαιοελληνικά γνωμικά που μας εκφράζουν.

Κάντε κι εσείς σύνθημά σας το “Enjoy Thinking” και απολαύστε τη σκέψη και το διάλογο στην καθημερινότητα σας!
Βρες χρόνο για σκέψη…